Frilans inom grafisk form som webbdesign, trycksaker m.m. i Eskilstuna

Utbildad informationsdesigner med passion för grafisk form, tv-spel, språk och sociala medier. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Grafisk form är en stor del av informationsdesign

Att vara informationsdesigner innebär att man med hjälp av olika verktyg ser till att rätt information når rätt person(er), ibland även vid rätt tidpunkt. Det kan exempelvis handla om att ta fram en webbplats åt ditt företag eller kanske en broschyr. Eller kanske både och. Kanske har ditt företag det redan idag, men är den utformad för din målgrupp för största möjliga effekt? En grafisk manual skapar enhetlighet i företagets informationsmaterial vilket i sin tur skapar större förtroende hos potentiella kunder.Utbildad inom grafisk form, informationsdesign m.m.

Han berättade hur han ville dö

Det är sent 90-tal. En av resans första anhalter inom grafisk form sker när jag då skapade min första webbplats. Det var vid den tiden min svensklärare fick mig förälskad i berättelser. Han berättade hur han ville dö; att sitta en söndagseftermiddag, läsa en god bok och sakta somna in. Sedan dess har jag alltid vetat på något plan att det är just berättelser jag vill arbeta med. Eller åtminstone vara den som är med och framför det som behöver framföras. På Mälardalens högskola har jag fått lära mig hantverket informationsdesign med grafisk form, färg, text och språk – dramaturgiska verktyg.

Vill du att jag berättar din historia?

00-talet har varit en resa där jag skrivit och publicerat en egen bok, sänt egna radioprogram samt arbetat en del med WordPress och andra webbdesignverktyg. Ser mig som nyfiken och det ska bli intressant att se vad framtiden har att erbjuda.

Samarbete med Eskilstunabaserat företag

Vibbar.com har ett administrativt samarbete med Ninorden som har varit verksamt i Eskilstuna i många år nu.

KOMMENTERA

Please type the characters of this captcha image in the input box

För att förebygga SPAM behöver du uppge bokstäverna från bilden, till höger om bilden, för att kunna kommentera.

Skapad av vibbar.com